Eilen olin töissä..

Ehdin olla siellä huonolla tuulella (mutta ei mitään tultu rikottua, vaan päässäni tuli kiroiltua äänettömästi) kun sain tekstiviestin.

Että Kelan tulkkivälitys ilmoitti tulkin sairastumisesta ja eikä ole sen tilalle toista. (siis huomisen me&i kutsulle)

Täytyy sit pärjäillä ilman tulkkia huomiseksi.

Eilen yks kaveri tuli käymään meillä.

 

Tänään kävin Oton kanssa Kontissa, Otto nautti vähän aikaa musiikin kuuntelemisesta. Ei tultu ostettua mitään sieltä, ku oli paljon väkeä. Ei huvita katsella tarkemmin, ku ihmisiä on tiellä.

 

Mentiin yhteen Viikariin (lasten vaate/tavarat-kirppis) ja tuli ostettua pieni paloauto 2 eurolla (painamalla nappulaa, siniset valot vilkkuvat, äänestä en tiedä kuuluuko)

Sit mentiin toiseen paikkaan, mistä luin lehdestä, että olis taidepäiväkodissa kirppis. Tuli ostettua pieni Audi-auto 50 sentillä. Cars-puseron 1 eurolla ostin kans. Marimekko-puseron, punainen pohjana, valkoiset pallot 2 eurolla. Samanlainen kuin minulla. Täytyi ostaa sen Otollekin, että voitaisiin olla samanlaisia.

Otto oli ihan kiltisti kanssani "shoppailemassa" . Ei siis tultu ostettua mitään itselleni kuin vain Otolle. =D

Elikkä 5,50 euroa meni noihin ostoksiin.

Sit oli talkoot talonyhtiön pihalla. Haravointia, hiekointia, puitten kaatamista, kantamista yms..lopuksi Otto halusi sisälle, joten menin sen kaa. Avokkini jäi vielä sinne. Ilmaisia juotavaa, makkaranpaistoa.

AI, tänään siskoni täyttää vuosia, Onnea hänelle! Hän on matkoilla, Lontoossa. Tulee huomenna Suomeen.