Hups. Edellisestä kirjoituksesta oli pitkä aika. Ku oli vaan jäänyt kirjoittamatta, piti vaan kysyä kaverilta miten saadaan tuota (edellinen postaus) you make my day-tunnustuskuvaa tähän. Ai siis piti tallentaa kuvan koneeseen ja siirtää tähän. Selvä.

No niin toiseen asiaan.

Tässä on Ritva L.  Marimekko-deco. Lopputulokseen olen ihan tyytyväinen, mut pari itse piirtämäni unikkokukkia hassun näköisiä.

1236152.jpg

Tainan 1978- decoon tein pari sivua. Olipa tosi vaikea aihe. Mutta piti vaan tutkia netistä ja poimia ideoita. Eka sivu vähän ööö.. tylsä?.. laitoin siis "tiedot" 1978 juttuja, kuka edusti Suomea euroviisuissa, kuka oli Miss Suomi 1978, kuka oli silloin Suomen presidenttinä yms.

1236153.jpg

Toinen sivu, poimin Tainan pussista (1978-materiaalia). Oli etsin ystävää-ilmoituksia. Tuli mieleeni että onpas aika muuttunut, ennen oli enemmän kirjeenvaihtoilmoituksia, nykyään ei varmaan ole enää paljon.
Laitoin noitten ilmoituksien päälle kiiltokuvan.

1236154.jpg

***********************************************

Sain nämä Pami-ystävältä. Emme oikein tiedä/muista miksi mun piti saada nämä. Hänen piti antaa nämä aikoja sitten, ei vaan ehtiny tavata tai jotain. Mutta ehkä se oli synttärilahja, siis täytin vuosia viime kuussa (joulukuussa). Mutta kiva saada jotain kivoja juttuja välillä.  KIITOS PAMI.lle!

1236156.jpg

Tarroja, pari tuoksutuikkukynttilää, nauhoja, karkkia yms...