Huh. Nukuttiin melkein pommiin. Avokki huomasi sattumalta kellosta että on jo 7 aikaan. Herätti minut. Tajusin ettei herätyskello herättänyt ja tarkistin ja huomasin että herätysaika on muutettu, siis poikani on leikkinyt sillä. Olis pitäny tarkistaa ensin ennenkuin laitan tyynyn alle.

Mutta kuitenkin onneksi herättiin jo siihen aikaan, ei mitään esim 8 aikaan. Ku pitää viedä Oton hoitoon 8.ksi.

Ei ollutkaan helppoa saada Oton pukeutumaan niihin vaatteisiin mitkä toivoisin. Farkkuhousuihin Otto ei halua pukeutua, vaan pitkikseen tai collegehousuun. Lopuksi laitoin sit tavallisen housun pitkiksen päälle. Hoitopaikassa Otto haluaisi riisua housun pois. Kielsin sen.

Hmm, en tiedä tai reissuvihossa ei puhuttu miten valokuvaus sujui. Pysyikö se housut jalassa vai näkyikö se sininen pitkät alushousut? T-paita tai pusero? Ku reissuvihossa ei puhuttu mitään ja vain mainittiin että Otto ja toinen poika olivat kaverikuvassa. =D Kiva, ku toisen pojan äiti suostui! =)

*odottelee kovasti valmiita kuvia* kai saapunee 2 viikon päästä vai?

 

Töihin.. (p.s. kannattaa käydä katsomassa Kontissa, on paljon vanhanaikaisia tavaroita, sisustusta...siis ku lauantaina on se kierrätyskärki (tai jotain sinnepäin), konsertti.. Niin sisustus on sen mukaan. Mukavaa tunnelmaa..*varmaan ostan jotain kivaa, jos löytyy ihanaa vanhaa...verhot...huonekaluja.. mut avokkini ja mun maut on ihan välillä ERI.. tykkään vanhoista, mieheni ei tykkää käytetyistä...siis käyn mielellään kirppiksellä yms..*)

Menen huomenna vielä töihin illaksi, vaikka olis silloin vapaapäivä. Korvaan sillä työpäivällä kahden viikon päästä, kun menen käymään Helsingissä. Hyvä vaan, että saisin kaiken lastenosaston kierrätyskärkijuttuja kuntoon huomenna.

Muuten lvi-miehet lupasivat laittaa lämmitystä päälle viikonlopuksi, toivottavasti saavat kaiken valmiiksi jo huomenna eikä jatku taas ensi viikolla (eli olis taas lämmitys pois päältä ensi viikolla?? Aika näyttää sit).

Hyvä vaan, ku ei ollut kiva olla sisällä kylmää, ku on jo syksy!!!

 

Muuten miten tätä blogin ulkoasua vois vaihtaa? Unohdin jo? Kertokaa jotain miten vaihdetaan yms?

 

No, siirryn sit peiton alle. Ku houkuttelee päästä peiton alle lämpöön...hrr...

 

ÖITÄ kaikille!