Sain tänään postia : Pakettilappu SAY.lta. Jee, mut täytyy vaan odotella kiltisti, milloin poikani heräisi päiväunelta ja sitten ku hän heränny ja kello on juuri pian silloin kun avokkini tulee kotiin joten en tarvinnu ottaa poikani mukaan postiin ja jäin odottelemaan avomiestäni kotiin, niin hän voi vahtia poikaa sillä aikaa käyn postissa.
Saatuani paketin en jaksanut odottaa ja avasin jo autossa nähdäkseen mitä sieltä löytyy.
Voi juku, sieltä löytyy ihania juttuja. Say.ni paljasti jo kuka hän on. =) Hän on Mihanna. Kiitos sulle kaikista say-lähetyksistä.

Otin muutamia kuvia niistä.

991636.jpg

Marimekko-postilaatikosta löytyy nämä ihanuuksia. DOMINO-keksiä!! Nam nam!! Ihania erilaisia paperia, 3D-kuvia, IHANA kortti (tuossa dominopaketin päällä), siinä paljastui SAY.n henkilöllisyys. Tarrat, enkelirasia, kukkaleimasin, leimasinväri yms..

991638.jpg

Enkelirasian sisältä löytyy noita ihania niittejä, tarranauhat, nauhat, paletit (en nyt oikein muista sanaa, mut paletti on kai väärä sana?)

991633.jpg

Sain olla tämän enkelirasian ylpeä omistaja, SAY.ni maalasi siihen decourage-tekniikalla. Hieno rasia, täytyy miettiä mitä laittaisin siihen rasian sisään.

991640.jpg

Tarroja, erikoinen kehys.. Voi juku, tuo oikealla tarrat ovat NIIN pieniä, pystynkö ollenkaan käsittelemään niitä, ku on noita PIENIÄ. =) Haastetta askartelutyöhön!!